Home

Algemeen

Midzomertrailrun 1 juli 2022

Regiocross 19 feb 2022

Inschrijven

Uitslagen

Locaties

Circuitstanden

Foto's

Algemene voorwaarden deelname Midzomertrail

 

   CrossCup Almere

Algemene voorwaarden voor deelname aan de Midzomertrail:

 

1. Deelnemen aan de Midzomertrail is geheel voor eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid.

2. Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van de Midzomertrail, Crosscup Almere en/of Almere'81 zonder daarvoor een vergoeding te claimen. Een gedetailleerde privacyverklaring vindt u hier.

3. De door de deelnemer verstrekte persoonsgegevens worden door de organisatie van de CrossCup Almere opgeslagen in een bestand. Deze gegevens worden gebruikt voor het verstrekken van informatie over de wedstrijd zelf en voor de aankondiging van andere evenementen van Almere'81 aan de deelnemer. De gegevens worden niet gedeeld met derden.

4. Bij deelname worden de wedstrijdresultaten met naam en woonplaats publiek gemaakt (via bijvoorbeeld de website van de organisatie). 

5. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijk gemaakte kosten wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden.

6. Bij afgelasting door overmacht zal geen nieuwe (vervangende) datum worden vastgesteld. Er zal ook geen restitutie van inschrijfgelden plaats vinden, wanneer deze afgelasting op een laat moment heeft moeten plaats vinden.

7. Bij afgelasting als gevolg van het niet verstrekken of intrekken van een vergunning voor het evenement (bijvoorbeeld als gevolg van Corona maatregelen) zal de inschrijving geldig zijn voor het volgende seizoen. Op verzoek kan dan ook het (resterende) inschrijfgeld teruggestort worden.

8. Indien de deelnemer na inschrijving onverhoopt niet kan deelnemen, kan schriftelijk (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) geannuleerd worden tot 7 dagen vòòr de wedstrijd. Restitutie van het inschrijfgeld minus 1 euro administratiekosten zal dan plaats vinden. Bij annulering binnen 7 dagen voorafgaand aan de wedstrijd zal geen restitutie meer plaats vinden.

 

Sponsors

 

Run2Day logo Almere 

PRO PROdurance 1line subtitle

 

 

Mede mogelijk gemaakt door

 

andreetroost

  

oerz

 

Rixax

 

  logo SSF klein