Home

Algemeen

Inschrijven

Uitslagen

Locaties

Circuitstanden

Foto's

Home

 

   CrossCup Almere

Ook laatste wedstrijd seizoen 2020/2021 afgelast

 
Beste hardloopvrienden,
 
We hebben tot het uiterste moment de opties open gehouden, en een aantal keren geschoven, maar nu moeten we toch besluiten om de editie 20/21 van de crosscup los te laten. Het is niet anders, op naar volgend jaar!
Dank aan onze vrijwilligers en sponsors die klaarstonden, en aan onze leveranciers die flexibel mee bewogen!! 💪🏻
En natuurlijk een warme groet aan alle lopers; blijf individueel in beweging, en we hopen jullie volgend jaar weer te zien! 🏃🏼‍♀️ 🏃🏻‍♂️
 
Iedereen die zich al ingeschreven heeft, krijgt binnenkort een mail waarin aangegeven kan worden wat je wilt doen met je inschrijving.
 
Groetjes,
 
Wendy, Paul, Remko, Jurgen

Meer afgelastingen in 2021

Helaas moeten we jullie mededelen dat het verbod op evenementen in Almere in ieder geval ook gedurende de maanden februari en maart zal gelden. Als gevolg daarvan zullen nu ook de twee CrossCup-wedstrijden in maart geen doorgang vinden. We hopen dat we misschien op 18 april nog een cross kunnen organiseren op het Almeerderstrand.

Zoals eerder aangegeven zullen we aan het eind van het seizoen de financiële terugstortingen doen voor degenen die al ingeschreven zijn.

Vaartsluisboscross 17 januari 2021 afgelast

Het zal geen verbazing zijn, maar door het verbod op evenementen dat in ieder geval tot 19 januari loopt, is ook de Vaartsluisboscross van 17 januari afgelast.

Het betekent dat we nog drie wedstrijden proberen te organiseren deze winter/dit voorjaar:

  • 7 maart 2021: Braambergen
  • 28 maart 2021: Lumièrepark (nieuwe locatie!)
  • 18 april 2021: Almeerderstrand

De inschrijving blijft geopend voor ieder van deze wedstrijden.

Als je al ingeschreven was, dan blijft jouw inschrijving gewoon geldig. Als je alleen voor de eerste cross had ingeschreven, dan wordt die automatisch doorgeschoven naar de Braambergencross.

Aan het eind van het seizoen zullen we de restituties van inschrijfgelden doen, want hopelijk kunnen we nog drie wedstrijden organiseren, maar we blijven afhankelijk van de ontwikkeling van het Coronavirus en de daarbij genomen maatregelen.

Desondanks een heel gezond en sportief 2021 toegewenst!

Afgelasting Almeerderstrandcross en informatie vervolg seizoen

Lumièreparkcross en Almeerderstrandcross verplaatst naar maart/april 2021

Als gevolg van de maatregelen tegen Corona kunnen zowel de Lumièreparkcross op 8 november en de Almeerderstrandcross op 13 december geen doorgang vinden.

Om toch deze winter een aantal crossen te kunnen aanbieden hebben we de data van de CrossCup Almere als volgt aangepast:

  • 17 januari 2021: Vaartsluisbos
  • 7 maart 2021: Braambergen
  • 28 maart 2021: Lumièrepark (nieuwe locatie!)
  • 18 april 2021: Almeerderstrand

(Mochten er nog meer afgelastingen komen, dan worden die wedstrijden definitief afgelast).

Alle al ingeschrevenen krijgen uiterlijk aankomende zondag 15 november een mail waarin zij kunnen aangeven of zij (nog steeds) aan de CrossCup op deze gewijzigde data willen deelnemen. Als je je slechts voor één cross hebt ingeschreven, dan krijg je de optie om deel te nemen aan één van de andere crossen.

Voor iedereen die nog mee wil doen: de inschrijving voor alle wedstrijden en het circuit wordt de aankomende dagen heropend. De bedoeling is om dat voor aankomend weekend te doen.

 

Sponsors

 

Run2Day logo Almere 

De Tulp

 

 

 

Mede mogelijk gemaakt door

 

andreetroost

 

 

oerz

 

Rixax